CENTRUM 2.0

… 10 jaar ‘steun met een steen’
… 15 jaar uitbating door vrijwilligers
… ‘thuis’ voor 12 aangesloten verenigingen
… Bijna 50 jaar parochiaal centrum
… bijna 100 jaar parochiale werken!

Maar ook de plaats van talloze herinneringen.. waar je misschien je eerste lief kuste, te laat buitenging na de cowboyfuif, je kinderen zag optreden, een onvergetelijk eetfestijn…

CENTRUM 2.0

Het parochiaal centrum is een unieke ontmoetingslocatie, gebouwd door en voor Herdersemnaren, die reeds bijna een eeuw plaats biedt aan lokale verenigingsleven en haar activiteiten.

In de loop van de tijd is er al heel wat veranderd aan werking en infrastructuur, zo wordt de uitbating reeds 15 jaar door vrijwilligers verzorgd, werden er de voorbije jaren heel wat verbouwingswerken gerealiseerd, ondermeer dankzij de actie “Steun met steen” die na 10 jaar is afgerond .

Ook ons dorp evolueert intussen mee, we mogen vele nieuwe inwoners verwelkomen, hopen binnenkort de vruchten te kunnen plukken van de grote wegenwerken.. maar zagen de voorbije jaren ook het caféleven verdwijnen.

Kortom, het lijkt ons tijd om plannen te maken en nodigen daarom graag mensen uit om samen na te denken over de verdere evolutie van de werking en infrastructuur van het parochiaal centrum.

We nodigen je hierbij graag uit op een interactieve brainstorm avond op 26 april om 20u. We zorgen voor een hapje en een drankje en hopen jou te mogen verwelkomen op een gezellige avond.

Lukt het je niet maar denk je graag mee? Vul dan zeker onze vragenlijst in via volgende url en vul online de vragenlijst in:
https://drive.google.com/open?id=1ThHiPwCllCgJNRA7wLlVXTJR4p9uD9-dA6SIOXUCnJs

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s